Coaching ยป ZKN / VMS

 

Steeds meer zelfstandige klinieken streven naar het ZKN-keurmerk, opgesteld door de branche-organisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Deze ZKN-norm legt de nadruk op het transparant maken van het medisch handelen en het borgen van de medische kwaliteit. De klant/patiënt staat hierbij centraal.  Met het behalen van het ZKN-keurmerk garandeert en toont uw kliniek transparante en hoogwaardige kwaliteit aan van zowel het medisch handelen als de organisatorische (management) processen.  

 

Company Care Consultancy coacht u bij het in kaart brengen van de processen en het implementeren van uw eigen kwaliteitsmanagementsysteem, welke voldoet aan de ZKN-norm.  

Vanaf juli 2012 zijn binnen de ZKN-citeria ook de criteria opgenomen van het (patiënt)veiligheidsmanagementsysteem: VMS overeenkomstig de NTA 8009. Vanaf 1 januari 2013 maken deze eisen onderdeel uit van de externe ZKN-audit.  

 

Bent u al (jaren) ZKN-gecertificeerd, maar heeft u behoefte aan advies voor het meer uitdiepen van uw systeem? Ook dat is mogelijk.

 

Voor meer informatie of heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek, vraag vrijblijvend informatie op.